İzmit Rotary kulübü tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Derince Fatih İlkokuluna çok güzel bir kütüphane yaptırılmıştır. Şirin kütüphaneye Külübün merhum eski başkanının adı "Cengiz ORAY Kütüphanesi" adı verilmiştir.

                              

  15/04/2019 tarihinde Fatih İlkokulu konferans salonunda başlayan açılış töreni,Kocaelinin Derince ilçesi Milli Eğitim Müdürü Ali Osman KARABAYIR,Kulübün başkanı Raif Turan BOLAT ile birlikte Rotary Kulübünün üyeleri, Fatih ilkokulu yönetimine ilaveten okulun öğrenci velileri ve diğer misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

                             

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan açılış, konuşmacıların konuşmaları ve plaket töreninin ardından,Fatih İlkokulu 3-C sınıfı öğrencilerinden oluşan Ritim Gurubunun güzel gösterisiyle devam etmiştir..Gösteri sonrasında kütüphanenin açılış gerçekleşmiştir..

 

 Hayata geçirilmesi işini firmamızın yüklendiği  CENGİZ ORAY kütüphanesinin  şirinliği ve kalitesi büyük beğeni topladı. Öğrencilerin bir an önce kütüphanenin hizmete girmesi için  sabırsızlandıkları gözlerden kaçmadı. 

    

     Rotary Kulübünün anlamlı hediyesinin, tüm hayırseverlere ve sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını diliyoruz.  Okumayı seven kültürlü bir Türkiyenin yetişmesine vesile olacak,"Cengiz ORAY kütüphanesi " gibi  geleceğe iz bırakacak projelerin çoğalmasını temenni ediyoruz.

                                                                     

 

 i.Aykut İnan

 

                                                                                                     ÖNCEKİ SAYFA